Ondersteuning bij wonen

Oss is zowel werk- als woonstad en heeft uitgebreide mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De stad krijgt van haar inwoners waardering als een fijne woon- en leefstad, met veel groen, parken en ruim opgezette wijken. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. De Maasstadjes Megen en Ravenstein zijn haast monumenten op zich. Niet alleen in gemeente Oss, maar ook in de aangrenzende gemeenten Lith, Maasdonk, Heesch en Landerd, kunt u bij Dichterbij terecht.

U wordt begeleid door professionele medewerkers, wat uw thuissituatie ook is. Soms is dat het ouderlijke huis, vaak een eigen woning of appartement dat al of niet gedeeld wordt met andere mensen.


Dichterbij Oss e.o. heeft daarnaast enkele logeerwoningen voor kortdurend verblijf van een of meerdere dagen per week. Bij de ondersteuning in onze woningen maken we gebruik van moderne elektronische middelen. Daarmee kunnen we de persoonlijke veiligheid in huis ook gedurende de nacht garanderen, met respect voor ieders privacy.

Meer informatie over onze diensten en producten

Oss e.o. heeft ook folders over dit onderwerp. U kunt ze hieronder downloaden. Wilt u liever een folder toegestuurd krijgen? Laat dit even weten via oss@dichterbij.nl of bel met 0412 - 675 010

Download

Download

Download

Download


 

 

 

Foto Annalies

Wilma van de Ven

Consulent Cliëntservice
T 06 - 4174 4174
Email

Wij zijn er voor u, als u ons nodig heeft. Meer over Cliëntservice