Naar inhoud

‘Aantrekkelijkste werkgever van Limburg’ bekendgemaakt

De uitslag van de spannende verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ waar Dichterbij aan meedeed, is bekendgemaakt door organisator Meettheyoungsters. Dit jaar heeft in de categorie Groot bedrijf Envida gewonnen. In de top 3 eindigden ook Interduct en De Zorg Groep.

De verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ werd voor de zesde keer georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met Qmusic Limburg en de gemeente Roermond. Het doel is om talentvolle jongeren van VMBO tot WO op een leuke manier kennis te laten maken met werkgevers in Limburg.

Joost van de Kamp, HR-directeur van Dichterbij: “We feliciteren Envida met de overwinning en zijn trots en blij met de stemmen voor Dichterbij! Goed werkgeverschap is enorm belangrijk, vooral in deze roerige tijd. Samen werken we elke dag aan een mensgerichte, uitdagende werkomgeving met en voor onze cliënten. Bijvoorbeeld door talenten tot bloei te laten komen en kansen voor medewerkers te scheppen. We bedanken nogmaals iedereen die gestemd heeft."

Benieuwd naar Dichterbij als werkgever?

Bij Dichterbij krijg je de kans om werk van jouw talent te maken! Bekijk eens onze hoe onze collega's het werken bij Dichterbij ervaren. Of ontdek hoe we jou verwelkomen

Accepteer cookies voor chat