Naar inhoud
Foto vaccineren collega

Bekijk de terugblik op 2021 (jaarverslag)

In 2021 had het coronavirus opnieuw grote impact op iedereen bij Dichterbij. In de zomer zorgde het hoogwater voor extra spannende momenten. Gelukkig konden we ook veel mooie stappen zetten die bijdragen aan een betekenisvol leven voor de cliënten. Je leest het allemaal terug in ons jaarbeeld van 2021.

Voor ons overheerste het gevoel van verbonden zijn.

Monique Caubo
Voorzitter Raad van Bestuur

Benieuwd naar de ontwikkelingen van Dichterbij in 2021? Bekijk het complete jaarbeeld.

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden'. We laten graag alle fijne beelden van 2021 nog eens voor je langskomen:

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

In het voorwoord van het jaarbeeld vertellen Monique Caubo en Cecile Stallenberg (raad van bestuur): “het jaar 2021 heeft ons nogmaals doen inzien hoe solide onze basis is. Met betrokken, hard werkende medewerkers, die iedere dag hun kennis, ervaring en talent inzetten. We zijn trots op het vertrouwen dat cliënten en hun naasten in ons stellen. Door met hen in gesprek te blijven, begrijpen we steeds beter welke behoeften en wensen er zijn. En of die veranderen. Zo blijven we werken aan een betekenisvol leven voor iedere cliënt.”

Belangrijkste ontwikkelingen

Het jaarbeeld is onderverdeeld in de onderwerpen die het afgelopen jaar het meest belangrijk waren of veel aandacht verdienden. Via de links hieronder kom je snel terecht bij het onderwerp waar je graag meer over leest:

Corona en het hoogwater
Kwaliteit van zorg
Wonen en leven bij Dichterbij
Leven en werken vanuit de Ode
Binden en boeien van medewerkers
Wetenschap en onderzoek
Duurzaamheid
Zorg en technologie
Samenwerken voor de cliënt

Vervolg

In mei van dit jaar wordt het financieel resultaat over 2021 aan het jaarbeeld toegevoegd. Ook volgt er een kwaliteitsverslag dat meer de diepte in gaat over hoe we werken aan een betekenisvol leven voor cliënten. En hoe we daarin verder ontwikkelen en wat we kunnen verbeteren. Ook publiceren we dan een jaarverslag in makkelijke taal, speciaal voor cliënten.