Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
2583 Gennep 3

Ben je op zoek naar een vriendschap of liefde? Dan is ABCDate iets voor jou!

Via ABCDate kun je als cliënt van Dichterbij andere mensen leren kennen. Wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar een informatieavond.

ABCDate helpt mensen met een verstandelijke mensen om met elkaar in contact. Via internet (www.abcdate.nl) en via bijeenkomsten en feesten. Al verschillende cliënten van Dichterbij hebben via ABCDate een maatje gevonden om leuke dingen mee te doen. Of zelfs de liefde van hun leven. Zoals Sandy en Maikel. Kijk maar eens naar dit filmpje.

Kom naar een informatieavond

Misschien is ABCDate ook iets voor jou. Praat erover met je begeleider. Je kunt naar een  informatieavond komen over ABCDate. Daar hoor je wat ABCDate inhoudt, hoe het werkt en hoe je je aanmeldt. In oktober houden we vier informatieavonden, steeds van 7 tot half 9 ‘s avonds:

-op 15 oktober in Horst, Deken Creemersstraat 56 (Mikado)
-op 17 oktober in Uden, Leeuweriksweg 14 (regiokantoor Dichterbij)
-op 22 oktober in Gennep, Zwerfheide 2 (hoofdkantoor Dichterbij)
-op 29 oktober in Cuijk, Spinding 5 (regiokantoor Dichterbij).

Wil je graag naar een van deze avonden toe, zeg het dan tegen je begeleider.

Zien we je op  het feest?

Als je lid wordt van ABCDate, ben je op vrijdag 22 november welkom op de feestavond van ABCDate in Boxmeer. Dat feest is speciaal voor cliënten van Dichterbij en UniK. Daar kom je mensen  tegen die graag met je kennismaken. Dus wie weet, tot 22 november!

Chat met ons