Naar inhoud

Registratie en bewijs vaccinaties

Registratie vaccinaties
De gegevens van cliënten die hiertoe toestemming hebben verleend, hebben we gedeeld met het RIVM. De registraties van cliënten die nog een vaccinatie krijgen, worden uiterlijk binnen twee dagen na de tweede prik voltooid. Je kunt op deze website je vaccinatiegevens terugzien: mijn.rivm.nl/vaccinaties/login.

Zijn de gegevens onverhoopt niet zichtbaar? Dan kan je een mail sturen naar vaccineren@dichterbij.nl. Vermeld de voor- en achternaam en de geboortedatum van de cliënt. We voeren de registratie dan zo snel mogelijk opnieuw uit.

Vaccinatiebewijs CoronaCheck-app

Vaccinatiegegevens kunnen in de CoronaCheck-app worden omgezet in een QR-code. Met de code krijg je toegang tot evenementen en locaties in Nederland, waar om een vaccinatiebewijs gevraagd wordt. Ook kan je hier een internationale QR-code aanmaken. Ontvang je liever een papieren vaccinatiebewijs, dan kan je deze aanvragen via coronacheck.nl/print.

Lukt het niet om een QR-code aan te maken? Stuur een mail naar vaccineren@dichterbij.nl. Vermeld de voor- en achternaam en de geboortedatum van de cliënt. Je krijgt dan de QR code dan als PDF toegestuurd.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.