Naar inhoud
Header 11 2000x550px

Bijna alles kan weer! (versoepelingen corona)

Goed nieuws: in de afgelopen week zijn er bij Dichterbij geen nieuwe besmettingen onder cliënten of medewerkers gemeld. Een mijlpaal waar we erg blij mee zijn.

Genieten van versoepelingen
Dit mooie nieuws is natuurlijk helemaal in lijn met de landelijke ontwikkelingen, want de besmettingscijfers en het aantal ziekenhuisopnames dalen snel. Het kabinet heeft daarom ook besloten om stap 4 van het openingsplan te zetten. De meeste maatregelen worden daarmee vanaf zaterdag 26 juni versoepeld.

Dichterbij volgt alle landelijke versoepelingen en we nodigen iedereen uit om te genieten van alle mogelijkheden die er weer zijn. Het maakt het leven bij Dichterbij wederom een heel stuk fijner!

Alert blijven
Uiteraard houden we rekening met elkaar, bijvoorbeeld met diegenen die zich (nog) kwetsbaar voelen of die moeite hebben met de snelheid van de versoepelingen. Ook het naleven van de basisregels is juist nu extra belangrijk (de hygiëneregels, de anderhalve meter afstand en alertheid op klachten). We blijven dus goed opletten met elkaar.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de website, onze facebookpagina en de (verwanten)nieuwsbrief.

Op naar een mooie zomer!