Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Rv B Monique en Cecile 10

Cliënt Dichterbij besmet met coronavirus

Voor het eerst is een Dichterbij-cliënt positief getest op het coronavirus en in isolatie geplaatst. Verwanten van de cliënt zijn persoonlijk geïnformeerd en medewerkers weten wat hen te doen staat.

Deze situatie vraagt veel van verwanten en medewerkers: zo mag de cliënt geen bezoek ontvangen en medewerkers moeten persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. We houden eenieders gezondheid goed in de gaten.

Samen aanpakken

“Het zijn moeilijke tijden waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en we veel van medewerkers vragen”, zegt Monique Caubo, voorzitter raad van bestuur. “Gelukkig zien we dat iedereen bij Dichterbij zich volop inzet om verspreiding van het virus te beperken. Daar zijn we dankbaar voor en trots op.”

Eigen gezondheid belangrijk

Om goede zorg te kunnen blijven geven, is het natuurlijk van groot belang dat je gezond blijft. Preventieve maatregelen blijven belangrijk om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. 

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op via 088 -745000. Meer informatie vind je op de speciale pagina voor alle actuele informatie en maatregelen omtrent het coronavirus  bij Dichterbij.

Chat met ons