Naar inhoud

Collega's van Dichterbij ontvangen lintje

Hans Schiks uit Heijen, begeleider bij Dichterbij, is onderscheiden met een lintje. Ook Hub van den Bosch, geestelijk verzorger, kreeg een lintje.

Hans Schiks

Hans werd voorgedragen door de voetbalvereniging SV Heijen waar Hans zelf voetbalt, maar ook al jaren het G-voetbal (voetbal voetbal voor mensen met een beperking) begeleidt als trainer en coach. 

Ook de dagbesteding Groenbedrijf Milsbeek, waar Hans werkt, schreef een aanbeveling. Dichterbij is trots op zo'n enthousiaste collega. "Hans is altijd erg betrokken bij het wel en wee van onze cliënten en zeker als ze beslissen te gaan voetballen. Met de techniek van Johan Cruyff, het charisma van Rinus Michels en het inzicht van Louis van Gaal maakt hij van elk talent een vedette", aldus zijn directe collega's.

Hans Schiks

Hub van den Bosch

Hub van den Bosch (65) uit Helden kreeg de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten voor zijn maatschappelijke verdiensten voor Stichting Leven rond de Dood, Stichting ’t Groenewold in Venlo en Bindkracht Venlo. Ook is hij penningmeester van Stichting Prisma, vrijwilliger, mede initiator, lid van de stuurgroep schuldmaatje en adviseur armoedebestrijding, van de Vincentiusvereniging in Venlo.

Hub is als geestelijk verzorger verbonden aan Dichterbij en STEVIG.