Naar inhoud

Dichterbij stelt nieuwe zorgdirectie voor

Dichterbij heeft sinds april twee nieuwe zorgdirecteuren. Desirée Gertsen is de nieuwe directeur van de regio noord-midden. Geertje van Daalen is de nieuwe directeur van de regio west. Samen met Marcia Adams (regio zuid) en Renate de Groot (regio oost) is de zorgdirectie daarmee compleet.

Desirée Gertsen

Desirée begint haar carrière in 1987 als Z-verpleegkundige bij Siza en werkt daarna als leidinggevende bij Zideris. Vervolgens gaat ze aan de slag bij de JP van den Bent Stichting, waar ze ruim 27 jaar diverse rollen vertolkt, waaronder projectleider van het experiment vernieuwd verantwoorden.

Desiree 25 04 22 50

Ze heeft veel zin in haar nieuwe uitdaging bij Dichterbij. “Ik vind het belangrijk dat processen daadwerkelijk iets toevoegen en ondersteunend zijn aan de zorg. Bij alles wat we doen, moeten we ons afvragen: wat draagt dit bij aan het leven van de cliënten?”

Dichterbij 17 05 22 40

Geertje van Daalen

Geertje van Daalen begint haar carrière als adviseur en onderzoeker. “Daarna ben ik aan slag gegaan in de kinderopvangsector. Dat heb ik tien jaar gedaan.” De afgelopen twee jaar werkt ze als directeur van beroepsonderwijsinstelling Curio. Daar maakt ze kennis met de gehandicaptenzorg.

“Bij Curio boden we diverse zorgopleidingen aan. We werkten ook nauw samen met het werkveld. Dat vond ik altijd heel prettig. Het viel mij op dat de zorgsector erg in ontwikkeling is, er gebeurt veel in deze sector. Dat sprak mij aan. ”

Ook Geertje heeft staat te popelen om aan de slag te gaan. “Ik houd van uitdagingen en ga die graag samen met collega’s aan. Het zou heel mooi zijn als we bij Dichterbij voor elke cliënt passend aanbod hebben.”