Naar inhoud

#groenbezig

Header groen

Duurzaam inspiratieboekje van en voor Dichterbij

Als zorgorganisatie staan we midden in de maatschappij. Een maatschappij waarin het onderwerp duurzaamheid steeds meer urgentie krijgt. Urgentie om onze wereld goed, of beter, achter te laten voor de volgende generaties. Daarom hebben we een bijzondere uitgave gemaakt: Groen Bezig. Dat is een inspiratieboekje vol duurzame tips van collega's en initiatieven die al lopen in onze organisatie.

Binnen Dichterbij leven er ontzettend veel duurzame ideeën. Omdat al deze tips, initiatieven en plannen ontzettend waardevol zijn, hebben we ze in dit boekje verzameld. Zo inspireren we elkaar bij Dichterbij om samen ‘groen bezig’ te zijn.

Bekijk het inspiratieboekje hier

Online lezen kan via deze link. Je kunt het boekje hier ook downloaden. 

Voor een vitale wereld

Iedere dag zetten we ons in voor een fijn en betekenisvol leven
van cliënten. Dat willen we natuurlijk nog lange tijd blijven doen!
Dat kan alleen als we ook in een vitale wereld leven, met een
gezonde natuur en gezonde mensen.

Iedereen kan daar zijn bijdrage aan leveren. Op veel Dichterbij locaties zijn collega’s al duurzaam bezig en komen goede ideeën tot uitvoer: van vegetarisch koken tot afval scheiden, van het vergroenen van de tuin tot afval opruimen in de buurt.

Duurzame toekomst

Benieuwd hoe we werk maken van duurzaamheid?

#wijzijndichterbij

Als we stap voor stap werken aan duurzaamheid, dan dragen we samen bij aan een fijne en gezonde werk- en leefomgeving bij Dichterbij. En aan het behoud van de wereld om ons heen. Want iedere groene stap is er één in de goede richting. Doe je ook mee?