Naar inhoud

Funpop 2022 gaat door op 21 en 22 mei

Goed nieuws! Funpop 2022 gaat door op 21 en 22 mei. Dat laat de organisatie weten. De afgelopen twee jaar was het door de coronamaatregelen niet mogelijk om het festival te houden. Vorig jaar werd er wel een online editie georganiseerd. “We zijn enorm blij dat er dit jaar weer een editie van Funpop in Horst is”, vertelt Thijs van de organisatie.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Een deel van het programma is al bekend gemaakt via de website van Funpop. Onder andere Emma Heesters, Flemming, Jan Smit en Mart hoogkamer staan op het podium! De komende tijd worden meer artiesten bekendgemaakt. “We trappen in ieder geval op 20 mei al af met de FestivalDisco”, verklapt Thijs. “Houd de website in de gaten voor meer informatie.”

Foto funpop artiest

Funpop

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden en iedereen die de doelgroep een warm hart toedraagt. Het wordt gehouden op het evenemententerrein het Kasteelpark Ter Horst. Twee dagen lang is het feest met veel muziek en fun.

Dichterbij

Dichterbij draagt Funpop al jaren een warm hart toe en is tevens sponsor van het evenement. “Cliënten gaan er graag naartoe en we proberen als organisatie op diverse vlakken te ondersteunen om dit ook mogelijk te maken. Fantastisch dat cliënten hier een fijne dag kunnen beleven!”

Meer informatie

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de aftermovie van 2019:

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.