Naar inhoud
Down

Kwaliteitsrapport en bestuursverslag 2022 online

Ons kwaliteitsrapport en bestuursverslag zijn nu online beschikbaar. Ze worden vergezeld door belangrijke cijfers, nieuwsberichten en een video met de mooiste beelden uit 2022. Samen bieden zij inzicht in onze activiteiten en prestaties, en laten ze zien hoe we ons inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en het streven naar een menswaardig en betekenisvol leven voor de cliënten.

Kwaliteitsrapport

Het kwaliteitsrapport staat in het teken van de vraag: "Hoe hebben onze activiteiten in 2022 bijgedragen aan een betekenisvol leven voor onze cliënten?" We hebben gekeken naar de perspectieven van de cliënten, hun familieleden, onze professionals en teams, en de bredere organisatie en omgeving van Dichterbij.

Bestuursverslag

Het bestuursverslag gaat inzicht in het verhaal achter de cijfers. Het bevat onder andere een analyse van de financiële en niet-financiële prestatie-indicatoren. Daarnaast worden de belangrijkste risico's waarmee onze organisatie te maken kan krijgen beschreven, evenals de maatregelen om deze aan te pakken. Ook worden de verwachtingen voor het komende jaar besproken, waaronder investeringen, financiering en personeelsbezetting.