Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Hide obara KH De Vpyt Lu U unsplash

Vanaf morgen weer vervoer Munckhof in alle regio's

9 februari 16.00 uur
Er is wederom overleg geweest tussen de directies van Munckhof en Dichterbij over de situatie op de weg en de eventuele consequenties voor de veiligheid van cliënten en medewerkers.

Op basis van de weersontwikkeling en verkeerssituatie is besloten dat er vanaf woensdag 10 februari weer in alle regio’s gereden wordt, dus ook in de regio’s West en Noord-Midden. Dat betekent dat ook de dagbestedingen weer open gaan.

8 februari 17.00 uur

Vandaag is opnieuw overleg gevoerd tussen de directies van Munckhof en Dichterbij over de situatie op de weg en de eventuele consequenties daarvan voor het vervoer naar en van dagbestedingen van Dichterbij.

Bij alle overwegingen is de veiligheid van cliënten en medewerkers te allen tijde het uitgangspunt. Op basis daarvan zijn de volgende besluiten genomen:

Regio West en Noord-Midden

Kijkende naar de weersontwikkelingen en verkeerssituatie is voor regio West en Noord-Midden besloten om ook morgen geen vervoersbewegingen te maken. Dit betekent dat ook de meeste dagbestedingen morgen gesloten blijven.

Regio Oost en Zuid

Op basis van de weersontwikkeling en verkeerssituatie is besloten om vanaf morgen wel weer te gaan rijden in de regio’s Oost en Zuid. Dat betekent dus dat ook de dagbestedingen weer open gaan.

----

8 februari 8.00 uur 

In verband met de hevige sneeuwval is gisteren in overleg tussen de directies van Munckhof en Dichterbij besloten dat vervoerder Munckhof vandaag geen busjes naar dagbestedingen inzet.

Dat betekent dat ook de meeste dagbestedingen vandaag gesloten blijven. Dagbesteding waar geen vervoer mee gemoeid is, gaat wel gewoon door (met uitzondering van de externe cliënten die wel van vervoer afhankelijk zijn).

De verwachting is dat in de loop van de middag een besluit wordt genomen over het vervoer van morgen. We zullen iedereen hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen.

Twijfel je of een dagbesteding wel of niet open is? Dan adviseren we je om even te bellen.

Accepteer cookies voor chat