Naar inhoud
Steven Harks

Steven doet mee met tv-programma De Alleskunner

Steven Harks doet mee met het populaire SBS-programma De Alleskunner. Hij woont bij Dichterbij in Veghel. Steven zit inmiddels al bij de laatste 60 deelnemers en hij heeft al 40 mensen weggespeeld. "Daar zaten ook ijzersterke militairen bij", zegt hij trots. Het talent schreef zelfs een lied over zijn deelname.

Videoclip

De videoclip van het nummer 'Je maakt wat mee op de tv' heeft Steven zelf geschreven. 'Het is geïnspireerd op mijn deelname aan De Alleskunner', zegt hij.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

De Alleskunner

In de Alleskunner zien we 100 kandidaten die 100 spellen spelen. Er is uiteindelijk maar 1 persoon de winnaar. Steven heeft al voor veel uitdagingen gestaan. "Een kubus oplossen, een rijdende rebus maken, een toren bouwen van rietjes en een hondenshow", noemt hij op. "Maar het leukste vond ik vliegtuigjes vouwen. Ik wist eigenlijk helemaal niet hoe dat moest. Maar iedereen hielp mij en toen lukte het erg goed!"

Bijzondere ervaring

Voor Steven was meedoen aan het tv-programma een bijzondere ervaring. "Mensen met een verstandelijke beperking krijgen niet snel de kans om mee te doen met een spelprogramma. Ik was dan ook blij verrast dat ik uitgekozen werd uit de duizenden inzendingen.

Gunfactor

"Steven heeft de gunfactor in ieder geval mee. "Iedereen is voor mij. Dat is wel heel leuk." Het enthousiaste talent heeft tijdens de opnames veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. Of hij nu wel of niet wint, de ervaring is onbetaalbaar. "We zaten in een coronabubbel en moesten onze telefoons inleveren. Het was een rollercoaster van emoties. Super bijzonder om mee te maken."

Uitzending

Benieuwd hoe ver Steven komt? De Alleskunner wordt vrijdagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6.