Naar inhoud
Dichterbij magazine 2000x550

Nieuw WIJ Magazine: 'huisje, boompje, beestje'

De tweede editie van WIJ Magazine verschijnt deze week. Deze editie draagt het thema ‘Huisje, boompje, beestje’ en gaat over een fijne plek om te wonen en het leven inrichten zoals jij dat wil. Verschillende cliënten vertellen hoe zij wonen, wat hun talenten zijn én hun wensen voor de toekomst.

Kim en Dennis promo

Woonthema

Een fijne plek om te wonen, leuk werk of dagbesteding en lieve mensen (en misschien dieren) om je heen. Iedereen richt het leven op zijn eigen manier in. Dat is bij Dichterbij natuurlijk niet anders. Daar gaat deze editie van 'Wij magazine' over.

Dennis en Kim

Daarnaast vind je in het magazine ook leuke tips, weetjes en handige informatie over Dichterbij. Kim en Dennis sieren de cover. Ze zijn een stel en wonen bij Dichterbij en vertellen hoe ze dat ervaren. In het hart van het magazine vind je pagina's speciaal voor cliënten. Met leuke dingen om te doen en lezen.

Verspreiding

Cliënten die in een groepswoning van Dichterbij wonen en alle verwanten en dagbestedingen, krijgen het blad deze week in de brievenbus. Uiteraard kan iedereen het magazine ook online lezen.

Wij magazine

WIJ Magazine is voor én door iedereen die bij Dichterbij betrokken is. Het blad verscheen vorig jaar voor het eerst. Het was bedoeld om het bijzondere en heftige 'coronajaar' te omlijsten. Door de positieve reacties verschijnt het magazine nu twee keer per jaar.

Volgende editie

In september verschijnt de volgende editie van WIJ Magazine. Het thema is dan ‘een hechte band’. Heb je een tip? Of wil je iets plaatsen in WIJ Magazine? Stuur dan een mailtje naar communicatie@Dichterbij.nl