Naar inhoud
Symposium - Ottersum

Wat is jouw idee voor de Prokkelweek 2019?

Veel cliënten willen meedoen in de samenleving. De Prokkelweek, dit jaar van 3 tot en met 8 juni, stimuleert dat. We nodigen je uit om deze week tot een succes te maken.

Een prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Vaak zijn die al vanzelfsprekend, ze vinden het hele jaar door plaats. De Prokkelweek stimuleert verdere ontmoetingen en zet mooie voorbeelden in het zonnetje. Dichterbij is partner van Prokkel. Het sluit perfect aan bij ‘Als je het mij vraagt’ en ons streven naar een ongedeelde samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking volwaardig meedoen en volop hun talenten laten zien.

Doe inspiratie op

We nodigen je uit om tijdens de Prokkelweek 2019 extra ontmoetingen te realiseren bij jou in de buurt. Op de site van Prokkel kun je inspiratie opdoen. Ook op onze eigen site www.dichterbij.nl/meedoen vind je mooie voorbeelden van cliënten die volop meedoen aan de maatschappij. Heb je ideeën die je graag wilt delen of uitvoeren, stuur dan een mail naar communicatie@dichterbij.nl.

Chat met ons