Naar inhoud
Header 15 2000x550px

WAUW festival is terug! Kijk en beleef mee op 1 oktober 2022

WAUW festival is terug. Na de eerste editie in 2020, krijgt het online festival van Dichterbij een vervolg op zaterdag 1 oktober 2022.

WAUW Festival 2022

Bij WAUW festival staat trots en talent centraal. Het is fantastisch om samen naar toe te leven. Om lol met elkaar te hebben. En om vanuit gezamenlijke trots de verbinding met elkaar te vinden.

Week tegen de Eenzaamheid

WAUW festival vindt plaats in de nationale Week tegen Eenzaamheid, op zaterdag 1 oktober. We gaan dit jaar voor een programma, dat we twee keer op de dag uitzenden. Zo is er veel gelegenheid om te kijken. Het programma houden we nog geheim, maar de succesnummers van 2020 komen zeker terug!

Ontstaan WAUW festival

Na een lange pauze is het festivalseizoen weer losgebarsten! Afgelopen weekend genoten we van Funpop, hét live festival voor mensen met een verstandelijke beperking. Twee jaar geleden ging dit festival tijdens de eerste coronagolf niet door. Een teleurstelling voor veel cliënten. Dat inspireerde tot een alternatief: WAUW festival, een online festival voor iedereen bij STEVIG en Dichterbij. 

Op 26 september 2020 beleefden zo’n 7.500 festivalgangers het festival. Vanuit de woningen van Dichterbij, en de huiskamers van verwanten en medewerkers.

Chat met ons