Naar inhoud
Header 15 2000x550px

Wil jij ook wonen en leven op een plek die wordt gemaakt vanuit jouw wensen & behoeften?

In Veghel gaan we een nieuwe plek voor bewoners maken. Op deze plek kunnen bewoners een zinvol, fijn en betekenisvol leven hebben. Deze plek willen we samen met jou vormgeven. We nemen jouw wensen en behoeften mee om te komen tot een plek waar jij kunt wonen, werken en leven.

De te maken plek bestaat uit wonen en dagbesteding. Hierbij gaan we uit van ieders talent, dagritme, wensen en behoeften. Alle bewoners kunnen in een eigen appartement wonen dat makkelijk aan te passen is. Op die manier kun je hier voor altijd blijven wonen, ook al verandert je zorgvraag. De begeleiding vindt plaats door één team van medewerkers.

Hoe komen we samen tot deze plek?

We gaan in gesprek met jou om te horen wat jouw dromen, talenten, wensen & behoeften zijn.
We vragen je om mee te denken in zogenaamde themasessies. Hierbij staan we stil bij belangrijke thema’s die invloed hebben op jouw leven. We gaan samen bekijken hoe we dit beter of leuker kunnen organiseren.
We gaan op zoek naar goede ideeën van jou, je toekomstige medebewoners, verwanten, medewerkers van Dichterbij en de buurt.

Met al deze informatie gaan we vervolgens aan de slag om een plek te maken waar jouw talenten, wensen en behoeften zo goed mogelijk tot hun recht komen en ingevuld worden.

Wil jij op deze plek wonen?

In totaal hebben we plek voor 40 bewoners. Op dit moment zijn daar nog ongeveer 15 vrije plekken beschikbaar.
Hierbij geven we cliënten die in Veghel zelf en nabije omgeving wonen voorrang. Maar ook anderen willen we de gelegenheid geven hiervoor in aanmerking te komen. Neem hiervoor contact op met jouw DVC-er. Die zal vervolgens contact opnemen met de projectleiders Siham Abdellaoui & Jocko Wittenaar via: veghel@dichterbij.nl.

Houd er rekening mee dat de uiterlijke reactietermijn 15 februari 2021 is.

Accepteer cookies voor chat