Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Zo help je ons groeien

10126 - Afferden - header

Ik zit ergens mee

Als je ergens mee zit

Soms zit je ergens mee waarover je graag wilt praten. Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over de zorg of ondersteuning, vindt dat je begeleiders niet goed naar je wensen luisteren of bent het ergens niet mee eens. Met een probleem of een vertrouwenskwestie kun je terecht bij een vertrouwenspersoon. Hij of zij luistert, geeft advies of helpt je in gesprekken met anderen als je dat wilt. Bij Dichterbij werken drie vertrouwenspersonen. Ze zijn er speciaal voor jou en je familie, zijn onafhankelijk en werken vertrouwelijk.

Bij afwezigheid van een vertrouwenspersoon wordt waarneming geregeld. Dit wordt toegelicht via de voicemail van de dienstdoende vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersonen zijn ook bereikbaar via cvp@dichterbij.nl

Jouw vertrouwenspersonen

Arjan Ooms,

vertrouwenspersoon
06-22196549

195 Fullimage Arjan Ooms
196 Fullimage Nel Van Lierop

Nel van Lierop,

vertrouwenspersoon
0610 934 512

Oldien Voets

vertrouwenspersoon
06-14471511

197 Fullimage Oldien Voets

Als je een klacht hebt

Als je ergens mee zit dan kun je onze vertrouwenspersonen inschakelen. Zij zijn onafhankelijk en vertrouwelijk en zij helpen je graag verder. Als je probleem niet is opgelost, dan kun je een klacht indienen bij de klachtencommissie.

Klachten zijn waardevol. Ze helpen ons om het een volgende keer beter te doen. De vertrouwenspersoon kan je helpen bij het schrijven van een brief voor de klachtencommissie. Je kunt ook bellen of een afspraak maken om je klacht te vertellen. De vertrouwenspersoon kan ook met je meegaan naar de hoorzitting, als je dat wilt. 

Als je een klacht wilt indienen, neem dan contact op met Harm van Vugt. Je kunt je klacht mailen naar klachtencommissie@dichterbij.nl. Jouw klacht komt dan bij Harm terecht en de klachtenprocedure wordt in gang gezet. Wil je hem eerst bellen? Dat kan ook, zijn nummer is 0653 472 745. Het Klachtenreglement van Dichterbij kun je hieronder inzien.

Klachtenreglement Dichterbij 2020 07

Brochure Cliëntvertrouwenspersoon

Brochure Cliëntvertrouwenspersoon in picto's


Chat met ons