Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Coronavirus

Actuele ontwikkelingen en maatregelen

Het coronavirus is een risico voor iedereen, vooral als je kwetsbaar bent. We begrijpen dat je je zorgen maakt. Ondanks alle maatregelen willen we ook in deze tijd bijdragen aan een betekenisvolle dag. We bieden maatwerk en kijken naar jouw behoeften terwijl we de balans zoeken tussen ieders gezondheid, veiligheid en welzijn.

Ons beleid wordt aangepast als dat nodig is. De informatie op deze pagina is actueel. Op veel algemene vragen over het coronavirus vind je antwoorden op de site van het RIVM.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Dichterbij staan bij ‘wat betekent dit voor jou?’ Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 088-754 0000 of stuur een bericht via info@dichterbij.nl.

#WijZijnDichterbij

Ontzettend veel hartverwarmende acties
Lees meer

Prikbord

Verrast met lieve berichten
Lees meer

Een fijne dag

Wat doe je als je veel thuis bent?
Lees meer

#WijZijnDichterbij

De gevolgen van het coronavirus zijn overal voelbaar. Ook in de gehandicaptenzorg. Maar we steken elkaar een hart onder de riem. We doen het samen, want #WijZijnDichterbij.

Raad van Bestuur beantwoordt coronavragen

Monique Caubo en Cecile Stallenberg van de Raad van Bestuur beantwoorden vragen van cliënten, verwanten en medewerkers over het coronavirus.

Ode aan jou

 • ‘Voor een tijdje is het wel goed zo’
  ‘Voor een tijdje is het wel goed zo’

  Luke Franssen ging 4 dagen per week naar de dagbesteding van Dichterbij in wijkcentrum ’t Schöpke in Venray. Lekker werken in de horeca. Totdat het wijkcentrum opeens 3 maanden lang dicht ging door corona. Luke schreef er een verhaaltje over.

 • ‘Er is veel veranderd, maar de gezelligheid is er niet minder om’
  ‘Er is veel veranderd, maar de gezelligheid is er niet minder om’

  Het coronavirus heeft een grote impact gehad op het leven van onze cliënten, hun naasten en onze medewerkers. Stap voor stap pakken we nu de draad weer op. Begeleider Lisa van Lipzig blikt terug en kijkt vooruit.
  Ze is begeleider bij Atelier Jerusalem, creatieve dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking:

 • ‘Blij dat we hebben kunnen doen wat het beste voor hen was’
  ‘Blij dat we hebben kunnen doen wat het beste voor hen was’

  Het coronavirus heeft een grote impact gehad op het leven van onze cliënten, hun naasten en onze medewerkers. Stap voor stap pakken we nu de draad weer op. Geneesheer-directeur Wim van Geffen blikt terug en kijkt voorzichtig vooruit.

  Wim van Geffen, geneesheer-directeur en lid van het coronateam (tot voor kort coronacrisisteam):

Chat met ons