Naar inhoud
286 Oeffelt Header

De Graspol

Koeien en kalfjes, schapen en lammetjes, kippen, katten, konijnen, een hond en een paard: bij boerderij de Graspol is het een gezellige beestenboel. Als je van dieren en de buitenlucht houdt, dan is dit een fantastische dagbesteding voor jou.

Op en rondom de boerderij van Frans is van alles te doen. We maken de koeienstallen schoon, inspecteren de weilanden en de dijken waar de schapen grazen, maaien het gras, we helpen bij de geboorte van kalfjes en lammetjes, rijden paard, wandelen met de hond, zagen en kloven hout, rapen eieren, maken schoon, knuffelen met de poezen en konijnen, … we zijn elke dag heerlijk in de weer.

Binnen hebben we een fijne, warme kantine; een ruimte waar we bij minder mooi weer van alles kunnen doen. We puzzelen, tekenen, knutselen en volgen daarbij de seizoenen. We maken maskers voor carnaval, schilderen paaseieren, vieren Halloween, maken kerststukjes en nog heel veel meer. Ons motto is: Samen kunnen we alles zelf, we doen wat we leuk vinden. Kom je een keer kijken?Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking die van het boerenleven houden.

Voorzieningen
  • De binnenlocatie en het erf is gelijkvloers, het terrein rondom de boerderij is niet goed begaanbaar voor mensen in een rolstoel.
Omgeving

Boerderij De Graspol ligt in een prachtige omgeving nabij de Maasheggen in Oeffelt. Je vindt hier de rust en de ruimte om optimaal te genieten van het leven op de boerderij. De Graspol is goed bereikbaar met de fiets en auto. Het is ongeveer een kilometer lopen naar de bushalte.

Website https://www.facebook.com/DeGraspolDichterbij/
Aantal open plaatsen 5
Aantal plaatsen per woning 15
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Oeffelt
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Urlingsestraat 1
5441XJ Oeffelt
  • De Graspol
    Urlingsestraat 1
    5441XJ Oeffelt