Naar inhoud
1015 - Grave - header

De Wissel

Bij De Wissel in Overasselt kun je terecht voor dagbesteding; van 9 uur ’s ochtends tot 16 uur ‘s middags, vijf dagen in de week. We hebben drie groepen met een eigen programma en een gezamenlijk programma. Kom je bij ons, dan bekijken we samen wat jij nodig hebt en graag doet en welke groep het beste bij je past.

Ons groeps- en individuele activiteitenprogramma is heel gevarieerd. We wandelen, fietsen, zwemmen, zijn creatief, maken muziek, werken met hout, maken kaarsen, spelen oud-Hollandse spelletjes, houden van koken, maken zo nu en dan uitstapjes en werken aan projecten, bijvoorbeeld in de tuin.

Voor wie dat graag doet hebben we ook licht industrieel werk (denk aan het sorteren van onderdelen). Verder ondernemen we steeds meer met en voor het dorp. We halen glas en oud papier op bij buurtbewoners, sporten in het plaatselijke verenigingsgebouw en wie wil kan bijdragen aan de themadiensten in de kerk (een gedichtje voorlezen, de kaarsen aansteken). Ook zijn veel dorpsbewoners vrijwilliger bij ons.

Het onderkomen van De Wissel is een riant en prachtig oud schoolgebouw. Hier zijn we van alle gemakken voorzien. We hebben vier groepslokalen, een grote ontmoetingsruimte, een snoezelruimte, een paar bedden om eventjes te kunnen liggen, een luchtkussen, iPads, een X-Box, een moestuin, fietsen, … Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen bij De Wissel. Kom je ook?Voor wie

De Wissel is een dagbesteding voor mannen en vrouwen met een lichte tot matige verstandelijke beperking van 17 jaar tot 65+.

Voorzieningen
  • Parttime en fulltime dagbesteding
  • Zeer ruime locatie, toegankelijk voor mensen in rolstoel
  • Invalidetoilet met douche en verschoonmogelijkheden
Omgeving

Dagbesteding De Wissel is gelegen aan de Kasteelsestraat, aan de rand van Overasselt. Ongeveer een kilometer zuidwaarts stroomt de Maas. Anderhalve kilometer noordwaarts liggen de prachtige Overasseltse en Hatertse Vennen. De Wissel is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. De bushalte is vlakbij.

Website https://www.facebook.com/Dagbesteding-De-Wissel-1135218453171219/about/
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Overasselt
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Kasteelsestraat 1
6611KA Overasselt
  • De Wissel
    Kasteelsestraat 1
    6611KA Overasselt
Ik heb een vraag Ik meld mij aan