Naar inhoud
9 D957 B88 AC6 B 4 A41 8 B4 F A7 FE2 C17 CB70

De magie van Toverland in je woonkamer met de Qwiek.up

Toos Toverhoed, Troy, Fēnix, Dwervelwind en Djengu River: ze komen allemaal voorbij in de Toverland-beleving voor de Qwiek.up. Cliënten van een woning aan de Watermolen in Schijndel hebben er al van genoten. Met dank aan begeleider Samantha van Eindhoven.

Opeens kreeg Samantha, begeleider bij team Watermolen in Schijndel, een verrassend berichtje op LinkedIn. Het was van Qwiek, het bedrijf van de Qwiek.up, het mobiele apparaat met geluid dat bewegende beelden op plafond of muur projecteert. “Ik dacht eerst nog, wat willen ze van mij, maar ze stelden wat vragen over wat ik van de Qwiek.up vindt.”

Een van de vragen was: waar kijken cliënten graag naar? Samantha: “Ik antwoordde dat ze pretparken erg leuk vinden. Van de Efteling bijvoorbeeld hebben ze al eens een filmpje gezien op de Qwiek.up. Een film over Toverland zou ook leuk zijn, chatte ik. Ook, omdat ze daar een aantal keren geweest zijn. Het is altijd leuk als ze dingen herkennen. Dat zorgt voor mooie reacties.”

0 BFD4882 9 FE0 48 A6 BB8 E 2 A245273 CB16

Verrassing

Prompt kreeg Samantha als bedankje voor het beantwoorden van de vragen een usb-stick met een Toverland-beleving toegestuurd. “Dat was een leuke verrassing.” De cliënten in de woning hebben inmiddels al genoten van de film. “Ze vinden het helemaal geweldig. De sfeer, beelden en muziek brengen hen in een heerlijke stemming.”

Disneyland

Samantha vindt de Qwiek.up een prachtig apparaat om cliënten mee te nemen in een beleving. Dat kan in de woonkamer met amusement of een film van een vakantieland bijvoorbeeld, maar ook in badkamer met een mooie snoezelbeleving. Wensen voor nieuwe filmpjes heeft ze ook. “Cliënten zouden een beleving in Disneyland helemaal te gek vinden.”

E-health zoekmachine

De Qwiek.up kun je via de e-health zoekmachine in huis halen om te testen of het ook iets is voor jouw eigen locatie. 

Chat met ons