Naar inhoud
IMG 4775

Even binnenkijken bij... Max (33)

Max (33) woont op zichzelf – met begeleiding van Dichterbij – in Wijchen.

Hoe ziet jouw huis eruit?

Ik heb een heel huis voor mijzelf. Het is een echt gamershol zoals de meeste mensen zouden zeggen. Zonlicht komt hier niet en de schermen staan altijd aan, haha! Nee, grapje! Maar nu serieus: bij mij thuis werk ik wel veel met de pc. Naast gamen ben ik veel bezig met Lightroom (programma om foto's mee te bewerken) en YouTube video’s.

Wat doe je graag als je thuis bent?

Op mijn slaapkamer staan verschillende CE’s (collecter edition) van de Elder Scrolls series en andere Bethesda series (computerrollenspellen). Voor de gamers onder ons is Bethesda een bekende naam. Onder mijn kast en bij mijn tv heb ik verschillende consoles staan zoals een Playstation1 en verschillende generaties Xbox consoles. Natuurlijk mag een Switch ook niet ontbreken omdat Pokémon nog steeds een geweldige serie is. Aan de andere kant van de huiskamer staat een grote kast met verschillende games en Anime en Jpop Figurines.

Wat doe je graag als je thuis bent?

Voor de mensen die het nog niet door hebben, ik heb een grote fascinatie voor de Japanse cultuur en alles wat met Anime en Jpop te maken heeft. Ik ben vooral een binnenmens en vind het leuk om te gamen en muziek te luisteren.

Wat is jouw fijnste plekje in huis en waarom?


De keuken is eigenlijk niks bijzonder, op één foto na. Eenmaal per jaar ga ik richting Texel en maak ik een week lang foto's. Daarvan maak ik dan een kalender die verkocht wordt. Wat ik ook doe is panorama’s maken om op een speciaal formaat af te drukken. De foto die je hier ziet op een 90x30 centimeter foto waar ik best wel trots op ben.

Je hebt ook een huisgenoot toch...?

Voor de rest heb ik nog een zolder, maar dat is het domein van mijn vierpotige harige huisgenote die het liefst de hele dag in de zon ligt te bakken. Die als uitzondering even naar beneden komt om aangehaald te worden. 

Max

Max (33) woont bij Dichterbij en werkt op de communicatieafdeling. Hij schrijft de rubriek 'Even binnenkijken bij...'. Daarin krijgen we een inkijkje in de woningen van cliënten.

Oproep
Mag Max ook een stukje schrijven over jouw kamer en/of woning? Stuur dan een mailtje naar communicatie@dichterbij.nl.