Naar inhoud
Whats App Image 2022 05 23 at 10 29 58 AM 1

Funpop 2022 door de ogen van Sjors, Angela en Denice

Wat een feest! Cliënten en hun begeleiding genoten afgelopen weekend van Funpop. Het festival kon door corona twee jaar niet live doorgaan. Dichterbij is al jaren platinum sponsor van het evenement en was ook dit jaar van de partij. We zorgden voor bekendheid, vervoer voor cliënten - als dat nodig was - en hielp bij de inrichting van het snoezelpaviljoen. Cliënten Sjors, Angela en Denice wonen bij elkaar in de buurt in Oss. Zij gingen voor het eerst kamperen op Funpop en lieten zien hoe zij het festival beleefd hebben. 

Met de taxi van Dichterbij

"Om kwart voor tien worden we op zaterdagochtend door de de taxi opgehaald. Dichterbij heeft voor ons het vervoer geregeld. Super fijn! We gaan kamperen, dus we hebben veel spullen bij. Het is voor ons alle drie de eerste keer dat we in een tent slapen. Spannend!"

Whats App Image 2022 05 23 at 10 29 55 AM 1
Whats App Image 2022 05 23 at 10 29 56 AM 1

Op de camping

"Yes, we zijn er! Samen zetten we onze tentjes op. Die heeft begeleidster Angeliek voor ons meegenomen. We maken de bedden op en daarna is het tijd om het festivalterrein te verkennen."

Snoezelpaviljoen

Op het terrein van Funpop staat ook een snoezelpaviljoen. Daar kun je even uitrusten én fijne, handige e-health toepassingen uitproberen. Dichterbij heeft bijgedragen aan de inrichting van het paviljoen. 

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
30 B78 F3 C DBDA 4 C9 C B91 D 608 EBCB6 D1 DF
Whats App Image 2022 05 23 at 10 29 57 AM

Vooraan bij het podium

"Wauw, wat een feest! We hebben vandaag al heel wat leuke artiesten gezien. Les Truttes, Flemming, Jan Smit en het Feestteam; de sfeer zit er goed in. Meestal staan we helemaal vooraan bij het podium. We maken alle drie graag foto's en video's, zodat we het later nog eens terug kunnen kijken. Als we even willen uitrusten zoeken we Angeliek op die een partytent heeft opgezet op het terrein."

Barbecue

"Het programma van de eerste festivaldag zit erop, maar wij feesten nog even door op de camping. Er is een lekkere barbecue en daarna drinken we nog wat in de tent. Het is een hele gezellige avond en we liggen als laatste in de tent. Welterusten!"

Goedemorgen

"De tweede dag is aangebroken. We hebben best wel lekker geslapen in de tent. Het was wel wat frisjes vannacht, maar gelukkig schijnt er nu weer een lekker zonnetje. We beginnen de dag met een rondje in de beweegarea. Hier kun je verschillende oefeningen doen. Verder is er op het festival nog veel meer te beleven: een Silent Disco, een carrousel en ze hebben heerlijke ijsjes."

Whats App Image 2022 05 23 at 10 29 58 AM

Tot volgend jaar?

"Ook vandaag is het een fantastische festivaldag. We genieten volop. Ook het kamperen is harstikke goed bevallen. Volgend jaar willen we graag twee nachtjes gaan! Voor nu zit het er weer op. We hebben een fijne tijd gehad. Zien we jullie volgend jaar weer?"