Naar inhoud
dag mama (1)

Dag Mama: indrukwekkende theatervoorstelling over dementie

Dichterbij houdt op woensdag 29 november een congres over het ouder worden van mensen met een verstandelijke beperking. Ter inspiratie daarop bent u van harte welkom bij Dag Mama, een unieke en indrukwekkende combinatie van muziektheater, lezing en workshop. Te zien op maandag 23 oktober in Schouwburg Cuijk.

‘Confronterend’, ‘herkenbaar’, ‘leerzaam’, ‘verbindend’, ‘bijzonder en belangrijk’ en ‘een must voor naasten en zorgprofessionals’. Dat zeggen bezoekers over Dag Mama. Duidelijk dus dat de voorstelling indruk maakt. Dag Mama gaat over een vrouw die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor de dochter hoe ze daarmee moet omgaan. Het stuk speelt in het tehuis waar de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. De voorstelling geeft niet alleen inzicht, maar ook concrete handvatten voor samenwerking. Meer informatie over de voorstelling zelf vindt u op de site van de makers.

Gratis kaarten

U kunt Dag Mama bezoeken op maandag 23 oktober om 19.00 uur (duurt tot 22.00 uur) in Schouwburg Cuijk. Kaarten zijn gratis en reserveren gaat als volgt: klik op link hieronder. Daarna wordt gevraagd om uw inloggegevens. Heeft u al een account bij Schouwburg Cuijk? Dan kunt u met deze gegevens inloggen. Nog geen inloggegevens? Kies dan voor 'Nieuw account'. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Daarna kunt u maximaal twee gratis kaarten bestellen. Klik op ‘afrekenen’ (de prijs is 0 euro) en u ontvangt de kaarten dezelfde dag nog in uw mailbox. Print de kaarten uit en neem deze mee naar de voorstelling. U kunt ook kaarten halen aan de theaterkassa van de schouwburg. De kassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 15 tot 18 uur, en twee uur voorafgaand aan elke voorstelling. Lukt het reserveren niet? Vraag dan gerust hulp aan de begeleider of dvc’er.

Reserveren voor maandag 23 oktober 19.00 uur