Naar inhoud

‘Dementietafel’ - praten over dementie

Familievereniging Dicht-bij houdt op woensdag 29 juni - in samenwerking met Dichterbij - een Dementietafel. Thema van deze bijeenkomst is ‘herkennen en erkennen van dementie bij mensen met een verstandelijke beperking’.

Voor wie?

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen die vragen hebben of willen luisteren naar ervaringen van anderen over het proces van ouder worden bij mensen met een verstandelijke beperking. Ouders, broers, zussen, mantelzorgers, mentoren en professionele begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

programma en praktische info

De bijeenkomst vindt plaats in het Grandcafé bij het servicekantoor van Dichterbij, Zwerfheide 2 in Gennep. De inloop is vanaf 19.30 uur. Rond 21.45 eindigt de bijeenkomst. 

Op de website van de Familievereniging Dicht-bij staat meer informatie over het programma. De bijeenkomst staat ook open voor mensen die geen verwant hebben wonen bij Dichterbij.

Bekijk hier de flyer

Aanmelden


Je kunt je aanmelden via Familievereniging Dicht-bij. Deelname is kosteloos. Meld je op tijd aan zodat je zeker bent van een plek.

Accepteer cookies voor chat