Naar inhoud
524 13434 Horst Header

Koffie-uurtje bij Dichterbij

Ben je geïnteresseerd in een droombaan in de zorg? Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Kom dan kennismaken met Dichterbij tijdens ons maandelijkse koffie-uurtje. Wij regelen de koffie en iets lekkers, samen zorgen we voor een goed gesprek. Iedereen is welkom!

Meer info over werken bij Dichterbij

Iedere eerste vrijdag van de maand ben je welkom op Zwerfheide 2 in Gennep om meer te weten te komen over het werken bij Dichterbij. Je kunt vragen stellen en krijgt informatie over vacatures, flexwerk, werk- en leertrajecten (bbl), stagemogelijkheden, vrijwilligerswerk, noem maar op. Of je starter bent op de arbeidsmarkt, student, een carrièreswitcher of werkzoekende, maakt niet uit.

Je bent op vrijdag 7 februari 2020 van harte welkom, tussen 10.00 en 11.30 uur. Aanmelden mag via wervingsbureau@dichterbij.nl, maar hoeft niet. Je mag ook zo binnenlopen.

Het adres is Zwerfheide 2 in Gennep. Bij de receptie kun je vragen naar het flex-/wervingsbureau. Hopelijk zien we je gauw!

Lucas

Ervaringen van onze collega's

Meer weten over werken bij Dichterbij? Onze collega's delen graag hun ervaringen met je. Ga naar de ervaringen van onze collega's.

Jeanine van den Hoogenhoff 0006

Maak kennis met onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen.

Chat met ons