Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Foto wervingsdag West lr

Maak kennis met Dichterbij tijdens de ontmoetingsdag

Dichterbij houdt zaterdag 15 februari een ontmoetingsdag speciaal voor zorgmedewerkers. Zij kunnen die dag op een laagdrempelige manier kennismaken met onze organisatie. De dag wordt gehouden in MuzeRijk in Uden (Klarinetstraat 4). Bezoekers kunnen locaties van Dichterbij bezoeken, speeddaten met een HR-medewerker, vragen stellen aan verwanten van cliënten, in gesprek gaan met een manager zorg, alles te weten komen over e-health en een VR-bril uitproberen.

Programma

De dag begint om 10.00 uur met de ‘Wat weet jij van Dichterbij’-quiz. Een leuke manier om kennis te maken met onze organisatie. Vanaf 10.30 uur zijn er rondleidingen. Onder andere bij MuzeRijk. Daar is een dagbestedingslocatie van Dichterbij. Daarna gaan er busjes naar diverse andere locaties in de buurt en zijn er videogesprekken met vestigingen van Dichterbij.

Ook zijn er medewerkers van HR aanwezig. Daarmee kun je in gesprek over jouw mogelijkheden binnen Dichterbij. Zij kunnen ook meer vertellen over de scholingsopties. Er zijn ook verwanten van cliënten aanwezig waar je mee in gesprek kunt gaan.

E-health

Dichterbij is veel bezig met e-health en zet graag technologie in om het leven van de cliënten én de medewerkers makkelijker te maken. Tijdens de Ontmoetingsdag kun je dat zelf ervaren. Zo zijn er VR-brillen (virtual reality) aanwezig die alle bezoekers mogen uitproberen.

We hopen dat jij er ook bij bent! Iedereen is welkom van 10.00 tot 13.00 uur bij MuzeRijk (Klarinetstraat 4 in Uden). Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Meer informatie staat op www.dichterbij.nl/ontmoetdicht... of bel naar 088-7540000.

Chat met ons