Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
20190125 STEVIG

Open dag bij STEVIG in Tilburg op 30 januari 2020

Benieuwd naar waar, hoe en voor wie STEVIG (onderdeel van Dichterbij) werkt? Kom dan naar de open dag op 30 januari 2020 tussen 16.00 en 18.30 uur in Tilburg. Harm Wijgergangs, directeur van STEVIG, heet je van harte welkom.

Interactief programma: ervaringssessie

Vanaf 16.45 uur bieden is er een interactief programma. Kruip in de huid van de cliënt en ervaar, door middel van twee verschillende casussen, wat je tijdens het traject doet en wie je tegenkomt als je bij STEVIG in Tilburg behandeld wordt. Daarnaast is er meer informatie over hoe je een cliënt kunt aanmelden en wat de ontwikkelingen zijn bij STEVIG in Tilburg.

Wie behandelen we?

In Tilburg behandelt STEVIG mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Denk hierbij aan cliënten met angst- en dwangstoornissen, verslaving, depressie, een trauma of agressief gedrag. STEVIG biedt hen behandeling op locatie en bij de cliënt thuis. Er wordt gewerkt in een team van behandelaars: psychiater, (gz-) psycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundige,vaktherapeuten, sociotherapeuten en ervaringsdeskundige.

Aanmelden

Aanmelden voor de open dag kan door een mailtje te sturen naar DT-Tilburg@Stevig.nl.

Adres:  Apennijnenweg 14 in Tilburg

Chat met ons