Naar inhoud
2023 maart MATZER BR00 S Karin Jonkers017

Theatervoorstelling Broos: waardevol voor ouders én zorgprofessionals

De theatervoorstelling Broos is op maandag 13 mei 2024 om 20.25 uur te zien in Theater de Maaspoort in Venlo. Het is een voorstelling over de impact en de mooie kanten van een zorgintensief kind voor de ouders en naasten.

2023 maart BROOS 2 Karin Jonkers026

Broos is een muzikale, lichte en ontroerende voorstelling over hoe je jezelf kwijt kan raken in de zorg om een ander. Hoe het is als mensen altijd vragen naar degene voor wie je zorgt, maar zelden naar jou. Broos toont de mooie én nijpende kanten van een zorgverhaal en is geïnspireerd op gesprekken met moeders van een zorgintensief kind.

Het verhaal gaat over Kyra. Ze is een avontuurlijke vrouw die voor het geluk geboren is. Samen met haar man krijgt ze een zoon en een dochter. Romy is een speciaal meisje. Een meisje dat extra zorg nodig heeft. Dan blijkt het evenwicht broos.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Bekijk de trailer van Broos

Aanleiding voor een goed gesprek

De makers van Broos willen bijdragen aan de dialoog tussen ouders van zorgintensieve kinderen en hun sociale omgeving, zorgprofessionals, overheden en werkgevers om het onderlinge begrip te vergroten. Na de voorstelling is er een nagesprek waar de bezoekers het onderwerp in een veilige setting met elkaar kunnen bespreken.

Kaarten en meer informatie

Kaarten zijn te koop voor 21,50 euro (inclusief garderobe en drankje).