Naar inhoud
Landschap - winter (2) - header

Velp in winterse sferen

Wie van winterse gezelligheid houdt, mag de Winterfair van het activiteitencentrum van Dichterbij in Velp niet missen. Op doordeweekse dagen komen mensen met een verstandelijke beperking hier voor een fijne en zinvolle dagbesteding, maar op zaterdag 9 december openen we onze deuren voor een sfeervolle dag in kerstsfeer.

Kom langs en bezoek de kraampjes van onze kerstmarkt, maak een ritje op de huifkar, ga rond en rond in de draaimolen en spring een gat in de lucht op het springkussen. Muzikaal genieten is er ook bij. We hebben twee geweldige koren uit de regio uitgenodigd en onze DJ neemt een koffer vol leuke liedjes mee.
Samen met kinderboerderij Buitengewoon plaatsen we een levende kerststal die zeker een kijkje waard is en natuurlijk hebben we aan lekkere versnaperingen gedacht. Onze vrijwilligers verkopen overheerlijke soep en broodjes.
De opbrengst van de derde editie van de Winterfair komt ook dit jaar weer ten goede aan de cliënten van ons activiteitencentrum. Wij hopen van harte u te ontmoeten op 9 december.

Wat: Winterfair Veld
Wanneer: zaterdag 9 december van 13:00 tot 17:00 uur
Waar: Beukenlaan 9 in Velp