Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
WAUW FB omslag

WAUW festival: online festival voor en door cliënten

Dichterbij en STEVIG komen met een eigen online festival: WAUW festival. Zaterdag 26 september is het zover. Alle cliënten, medewerkers, vrijwilligers en verwanten kunnen dan vanuit hun eigen omgeving kijken en meedoen. We zijn daarvoor alvast op zoek naar talent, groot of klein. Kun jij goed dansen, zingen, presenteren, goochelen of moppen vertellen? Of ben je ergens anders goed in? Meld je dan aan voor WAUW festival.

Talent gezocht!

Wie zoeken we? Cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers van Dichterbij en STEVIG die iets leuks, bijzonders of moois kunnen. Zing jij de sterren van de hemel? Kun je goed tekenen? Ken je een goede goocheltruc of maak je iedereen aan het lachen met je moppen? Dan zoeken we jou! Meld je ook aan als je goed bent in dansen, knutselen, koken, sporten, schrijven, presenteren of iets anders. Je kunt in je eentje meedoen of samen met een groepje. Hoe meld je je aan? Ga naar www.wauwfestival.nl en geef je op. Doe dit zo snel mogelijk. Selecteren we je, dan maken we een video van jou. Tijdens het festival kan iedereen de video bekijken.

Er gebeurt nog veel meer op het festival. Wat, dat blijft nog een verrassing. Zeker is dat het een hartstikke gave dag wordt die je niet wilt missen. Blijf op de hoogte en volg www.wauwfestival.nl.

Chat met ons