Naar inhoud
1015 - Grave - header

Grote Loef

De Grote Loef bestaat uit twee woningen die met elkaar verbonden zijn door een tussendeur. Iedere woning heeft een eigen team. Je hebt een eigen slaapkamer en deelt met de andere bewoners de woonkamer en de keuken. De grote tuin delen we met de buren. Die komen regelmatig bij ons langs, bijvoorbeeld om samen een spelletje te doen of televisie te kijken.

Op de benedenverdieping wonen mensen met een zeer ernstige meervoudige beperking die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Overdag ga je naar de dagbesteding in Velp. Daar krijg je muziektherapie, kun je racen op de simulator of kun je lekker snoezelen. Als het niet lukt om ’s ochtends al naar de dagbesteding te gaan, dan ga je alleen ’s middags.

Op de bovenverdieping zijn vier appartementen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Je krijgt daar de hulp die je nodig hebt. Overdag ga je naar de dagbesteding, bijvoorbeeld Beeldkracht. De bushalte is om de hoek, dus je kunt ook zelf op pad gaan. Of je kunt samen met je medebewoners een wandeling maken naar het winkelcentrum.Voor wie

Mensen in de leeftijd van 30 jaar en ouder met een licht verstandelijke beperking of een ernstige meervoudige beperking.

Voorzieningen
  • 24-uurszorg
Omgeving

De Grote Loef is een vrijstaand pand met aan de voorkant een aantal parkeerplaatsen en aan de achterkant een ruime tuin. Op vijfhonderd meter afstand is een winkelcentrum en de bushalte is om de hoek.

Aantal open plaatsen 2
Aantal plaatsen per woning 8
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Malden
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Grote Loef 4
6581JG Malden
  • Grote Loef
    Grote Loef 4
    6581JG Malden
Ik heb een vraag Ik meld mij aan