Naar inhoud
1015 - Grave - header

Heijenseweg 96 + 96A

In de twee-onder-een-kapwoning aan de Heijenseweg 96 en 96a in Gennep wonen in totaal tien mannen van 18 tot ongeveer 70 jaar. De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Denk daarbij aan autismespectrumstoornissen, hechtingsproblematiek, verbale en fysieke agressie, verslavingsgevoeligheid, vluchtgedrag, interne onrust en seksueel grensoverschrijdend gedrag. De sociaal-emotionele ontwikkeling van alle bewoners is vergelijkbaar met die van kinderen tussen de anderhalf en drie jaar. Alle bewoners hebben dagbesteding.

Het verblijf op nummer 96a is vrijwillig. Heijenseweg 96 is aangemerkt als een BOPZ-locatie (bijzondere opnemingen psychiatrische ziekenhuizen).

Op de Heijenseweg zijn je begeleiders zijn van ’s ochtends tot ‘s avonds aanwezig om je de rust, zorg en ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Zij helpen je omgaan met je eigen gedrag en met (dat van) je medebewoners om onrust en spanningen zo veel mogelijk te voorkomen.

Voor wie

Mannen van 18 tot 70 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking, met een laag emotioneel ontwikkelingsniveau en ernstige gedragsproblematieken.

Voorzieningen
  • van ’s ochtends tot ’s avonds begeleiding op de groep
  • nachtzorg
Omgeving

De Heijenseweg 96/96A is een twee-onder-een kapwoning aan de rand van Gennep, tegen het bos aan. Schuin tegenover de woning liggen de brandweerkazerne en de ambulancepost van Gennep. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Heijenseweg 96
6591 HD Gennep
  • Heijenseweg 96 + 96A
    Heijenseweg 96
    6591 HD Gennep
Ik heb een vraag Ik meld mij aan