Naar inhoud
1015 - Grave - header

Huybenhof

De Huybenhof bestaat uit elf appartementen en een groepswoning in een rustige woonwijk in Horn.

In de appartementen woon je zelfstandig. Sommigen van ons vinden het prettiger om meer mensen om zich heen te hebben. Dan kun je in de groepswoning, samen met drie andere mensen, komen wonen. Gelukkig ben je in het appartement ook niet altijd alleen. 's Avonds eten we daar vaak samen. Ook vinden we het gezellig om af en toe een spelletje te spelen, zoals een potje kaarten.

Overdag gaan we naar de dagbesteding. Je kunt bijvoorbeeld folders bezorgen of speelgoed wassen van de peuterspeelzaal in de buurt. Als je van bakken en koken houdt, kun je samen met ons de lunch of het avondeten klaarmaken. We verbouwen onze eigen groente en kruiden in de tuin, dus je kunt aan de slag met verse producten. Als je graag sportief bezig bent, kun je een keer in de week gaan sporten. Soms hebben we een uitje, dan kun je meegaan naar een pretpark of gezellig een hapje eten of wat drinken met de groep.Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 60 jaar met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen en/of verslavingsproblematiek.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Dagbesteding
  • Tuin
  • Lift
Omgeving

De Huybenhof ligt aan het kerkplein in Horn. De supermarkt is op loopafstand. Het centurm van Roermond ligt 5 km bij ons vandaan.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1 tweepersoons appartement 10 eenpersoonsappartementen 1 groepswoning voor 4 personen
Totaal aantal plaatsen 15

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Horn
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Schoolpad 4
6085BM Horn
  • Huybenhof
    Schoolpad 4
    6085BM Horn
Ik heb een vraag Ik meld mij aan