Naar inhoud
1015 - Grave - header

Carrière met je hart

Welkom in de boeiende wereld van mensen met een verstandelijke beperking! Misschien ben je er al bekend mee, misschien gaat er een wereld voor je open. Hoe dan ook, we zijn blij dat je er bent en dat je samen met ons wilt bijdragen aan een fijn leven van deze bijzondere mensen. Uit ervaring weten we dat het veel voldoening geeft. Via deze weg wensen we je alvast heel veel succes met je nieuwe baan bij Dichterbij en geven we je een korte introductie.

De missie van Dichterbij

Mensen met een beperking willen fijn wonen, meedoen, vrolijk zijn, zich gezond voelen en zinvol bezig zijn. Wij ondersteunen hen daarbij. De cliënt heeft de regie, wij spreken met hen en hun familie af hoe we ze het beste kunnen ondersteunen en welke zorg nodig is. Daarvoor gebruiken we onder meer ‘Als je het mij vraagt. Het welzijn en geluk van cliënten hangt voor een groot deel af van de medewerkers. Met je hart, vakmanschap en kwaliteit om mensen met een verstandelijke beperking te begrijpen en dit om te zetten in de juiste ondersteuning, maak jij het verschil.

Ruimte om je te ontwikkelen

Dichterbij werkt met zelforganiserende teams. Daarin krijg je veel ruimte om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen en om jezelf te ontwikkelen. Ook goed samenwerken met verwanten en andere professionals is een belangrijke taak van het team. Steeds met als doel om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat de cliënt vraagt en nodig heeft.

Leesvoer!

Onderstaand vind je een aantal belangrijke documenten die je meer vertellen over het werken bij Dichterbij. Lees ze rustig door. Heb je er vragen over, stel ze dan aan een collega. We wensen je veel werkplezier en hopen dat je veel energie en inspiratie krijgt van het werken bij Dichterbij!

Ode Dichterbij

Brochure We Dagen Ieder Mens Uit

Brochure Hoe Te Handelen Naar Het Vertrouwen Dat Je Krijgt

Gedragscode

Brochure Aandacht voor privacy