Naar inhoud
1015 - Grave - header

Kromstraat

Locatie Kromstraat in Oss is een woning die is opgedeeld in twee groepswoningen.

Op Kromstraat 120A kun je komen wonen als je al wat ouder bent. We houden van gezelligheid, een goede sfeer en we vinden het vooral belangrijk dat je je thuis voelt. En ook al woon je in een groep, het is ook belangrijk dat je met je eigen talenten bezig bent. Daarom is er naast een groepsprogramma ook een individueel programma.

Op Kromstraat 120 kun je komen wonen als je wat jonger bent. Je weet misschien nog niet zo goed wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent; we helpen je om dat te ontdekken. Alles wat je zelf kunt, mag je zelf doen.

De Kromstraat ligt vlakbij een winkelcentrum. Iets verderop is het centrum van Oss, waar je een ijsje kunt gaan eten, een kopje koffie kunt drinken, of een rondje over de markt kunt lopen. Tegenover de woningen is een parkje waar je met mooi weer kunt genieten van het groen. Daar is ook een kinderboerderij, waar je met de geiten en schapen kunt knuffelen.Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 65 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Lift
Omgeving

De Kromstraat ligt in het midden van Oss, op 1 kilometer afstand van het centrum. Op 500 meter ligt een kleiner winkelcentrum. Tegenover de Kromstraat ligt een gezellig parkje waar je kunt wandelen en waar ook een kinderboerderij is.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Oss
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Kromstraat 120 en 120a
5345AE Oss
  • Kromstraat
    Kromstraat 120 en 120a
    5345AE Oss
Ik heb een vraag Ik meld mij aan