Naar inhoud
1015 - Grave - header

Leemkuilenweg 1, 1a

Op Leemkuilenweg 1 wonen vier mensen van middelbare leeftijd met een ernstig verstandelijke beperking en een stoornis in het autistische spectrum. Omdat praten niet mogelijk is, communiceren we non-verbaal. Als je bij ons komt wonen, zorgen we voor een fijne en vaste structuur, zodat jij je prettig voelt. Overdag ga je aan het werk of naar de zorgboerderij.

Op Leemkuilenweg 1a wonen vijf mannen die tussen de 45 en 65 jaar oud zijn. We weten dat deze leeftijd soms lastig kan zijn, omdat je al wat ouder wordt. Maar ouder worden is niet erg, zeker niet als we je een handje helpen met de dagelijkse dingen. We vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt en dat je helemaal jezelf kunt zijn. Dat kan het beste in een rustige omgeving. Overdag werk je of ga je naar de zorgboerderij. Iedere dag werken of naar de dagbesteding gaan kan misschien wat zwaar zijn. Op woensdag en/of vrijdag blijven we daarom soms thuis, als dat nodig is.Voor wie

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 jaar en ouder met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • ‘s Nachts wordt de locatie beluisterd via de zorgcentrale van Dichterbij
  • Dagbesteding
  • Werk
Omgeving

Leemkuilenweg bestaat uit 2 groepswoningen naast elkaar. De woningen liggen midden in een woonwijk, vlakbij het natuurgebied Maasduinen. Verder is de visvijver van Afferden op een steenworp afstand.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 4 en 5
Totaal aantal plaatsen 9

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Afferden
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Leemkuilenweg 1
5851DE Afferden
  • Leemkuilenweg 1, 1a
    Leemkuilenweg 1
    5851DE Afferden
Ik heb een vraag Ik meld mij aan