Naar inhoud
8253 - Grave portret

Lindeplein

Het vergroten van je welzijn, daar draait het allemaal om in de vijf woningen aan het Lindeplein in Velp. Wat betekent dat voor jou? Wanneer heb jij een goede dag?
Als je al wat ouder bent, wil je misschien genieten van je welverdiende rust. Als je nog jong bent, wil je je kunnen ontwikkelen. Samen bekijken we waar jij van houdt en waaraan je behoefte hebt.

Overdag zijn veel bewoners naar de dagbesteding in het activiteitencentrum op ons terrein, bij de tuinploeg of op een locatie elders. Ben je niet meer in staat om naar een andere locatie te gaan, dan zorgen we thuis voor een fijne daginvulling. In je vrije tijd en in de avonduren kun je meedoen aan allerlei belevingsgerichte activiteiten, zoals wandelen, muziek maken en snoezelen.

Onze vijf groepswoningen zijn sfeervol ingericht en hebben elk een huiskamer met keuken en een gang waaraan iedere bewoner een eigen slaapkamer heeft. Die mag je samen met je verwanten of mentor zelf inrichten. Onze woningen zijn levensbestendig; heb je eenmaal je plekje gevonden, dan kun je bij ons blijven wonen zolang jij dat prettig vindt. Heb je verpleging nodig, dan is dat geen enkel probleem.Voor wie

De vijf woningen van Lindeplein bieden verblijf aan vijftig bewoners. Mannen en vrouwen met ernstige tot zeer ernstige beperkingen en bijbehorende gedragsproblemen die intensieve zorg nodig hebben, kunnen vanaf circa 30 jaar tot op hoge leeftijd bij Lindeplein wonen.

Voorzieningen
  • 24-uurs-zorg met verpleging
  • Eigen activiteitencentrum
  • Thuisaanbod voor ouderen
  • Lunchroom voor bewoners
  • De woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk
Omgeving

De woningen van Lindeplein staan op een groot eigen terrein net buiten de dorpskern van Velp. Het terrein grenst aan een bosrijk gebied en is heerlijk rustig en ruimtelijk. Gemeenschapshuis ’t Trefpunt ligt op een steenworp afstand. De bewoners die dat leuk vinden, nemen regelmatig deel aan de activiteiten die er worden georganiseerd.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 10-12
Totaal aantal plaatsen 50

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Velp
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Lindeplein 1A, 1B, 2A, 2B, 4A, 4B, 5A, 5B, 7A, 7B
5363VK Velp
  • Lindeplein
    Lindeplein 1A, 1B, 2A, 2B, 4A, 4B, 5A, 5B, 7A, 7B
    5363VK Velp
Ik heb een vraag Ik meld mij aan