Naar inhoud

Locaties uitgelicht

Hieronder lichten we een aantal locaties uit waar je kunt wonen en werken. Uiteraard moet een plek wel bij jou passen. Heb je interesse? Dan maken we graag kennis met jou. Neem vrijblijvend contact op met onze zorgconsulenten. Zij zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 754 00 00. Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@dichterbij.nl.

Oss en omgeving

Hieronder vind je een aantal woningen in Oss en omgeving.

In een gezellige woonwijk, vlakbij het centrum, staat deze woning voor vier bewoners met ernstige meervoudige beperkingen. Zij hebben een eigen slaapkamer en gezamenlijke ruimtes.
Bekijk de locatie

Nijmegen of omgeving

Hieronder vind je een aantal woningen in het rijk van Nijmegen.

De drie-onder-een-kap-woning aan de Korenbloemstraat in het gezellige Overasselt is een fijne thuisbasis voor dertien mannen en vrouwen.
Bekijk deze locatie
Wonen op steenworp afstand van de Hatertse Vennen. Dat kan in de gezellige wijk Weezenhof, waar Dichterbij woongroepen voor jongvolwassenen heeft.
Bekijk de locaties
Aan de Klaproosstraat in het fijne dorp Overasselt heeft Dichterbij drie geschakelde groepswoningen voor volwassenen en ouderen.
Bekijk deze locatie

Noord-Limburg

Hieronder vind je de locaties in Noord-Limburg.

Aan de rand van het landelijke dorpje Afferden heeft Dichterbij een mooie vrijstaande woonlocatie voor volwassenen en ouderen.
Bekijk deze locatie
Aan de Stiemensweg is een woongroep voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.
Bekijk deze locatie
De Laterije is een appartementencomplex vlak bij het centrum van Venray. De bewoners hebben een matige verstandelijke beperking en krijgen individuele begeleiding op maat.
Bekijk deze locatie
De Vogellaan in Bergen is een fijne plek. Er wonen mannen en vrouwen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze hebben daarnaast te maken met fysieke beperkingen en/of ouderdomsproblematiek.
Bekijk de locatie

Midden-Limburg

Hieronder vind je een aantal woningen in Midden-Limburg.

Aan de Straelseweg heeft Dichterbij drie (groeps-)locaties onder één dak. Op huisnummer 317A wonen volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking met een wat grotere zorgbehoefte.
Bekijk de locatie

Dagbestedingsplekken

Op deze dagbestedingen is er zeker nog plek voor nieuwe deelnemers. Als er niks voor je bij zit, kijk dan bij onze andere dagbestedingen en neem bij interesse contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ambachtelijke bakkerij Antoon & Frans in Megen
Kom jij werken bij ambachtelijke bakkerij Antoon & Frans? Misschien sta jij dan straks achter de werkbank in de bakkerij. Of je verkoopt ons heerlijke brood en banket in de winkel.
Bekijk werkplek
Bakkerij Op de Beek in Panningen
Zie je jezelf al in de bakkerij werken? Onze bakkers bakken (h)eerlijke broden, koekjes en vlaaien. Maar ook hartige taarten en worstenbroodjes. Alles wat je bakt, wordt natuurlijk ook verkocht.
Bekijk werkplek
De Papyrus in Grave
Midden in Grave kan je al je creativiteit kwijt bij De Papyrus. Kunst van papier-maché, schilderijen, vrolijke vogelhuisjes... de medewerkers maken én verkopen het onder andere in het eigen winkeltje.
Bekijk werkplek
Kookerij Area - Uden
Vind jij het leuk om een lekkere lunch te maken en wil je gasten een fijne dag bezorgen? Kookerij Area biedt dagbesteding in de horeca en op kantoor, binnen wooncorporatie Area in Uden.
Bekijk werkplek
Werkkracht Oss
Zin om de handen uit de mouwen te steken? Kom naar Werkkracht in Oss. Samen met je collega’s werk je in verschillende sfeervolle werkruimtes aan uiteenlopende opdrachten voor bedrijven in de buurt.
Bekijk werkplek
Zuid-Ooster in Grave
In een mooi kantoor aan de rand van Grave kan je arbeidsmatig aan de slag. We doen diverse klussen, bijv. voor woonorganisatie Mooiland en de gemeente. Je talent en inzet worden zeer gewaardeerd!
Bekijk werkplek
't Schöpke - Venray
Kom naar Wijkcentrum 't Schöpke voor een gezellige en creatieve dagbesteding. Er is altijd een klusje dat bij jou past!
Bekijk werkplek

Chat met ons