Naar inhoud
Header 15 2000x550px

Bakelgeertstraat

Wij zoeken een kartrekker die ons team komt versterken. Op onze twee locaties woont een gevarieerde mix aan cliënten met verschillende zorgvragen. Iedere dienst vraagt hierdoor om een andere manier van werken. Zo vragen de vier cliënten op de locatie 'Bakelgeertstraat 78' bijvoorbeeld om verzorging in een rustige, sfeervolle omgeving waarin jij aandacht hebt voor belevingsgerichte activiteiten. Vervolgens zorgen de vijf cliënten op de Bakelgeertstraat 78a tijdens jouw volgende dienst voor een gezellige woongroep met veel groepsdynamiek. Terwijl je tijdens dezelfde dienst een cliënt op de Bakelgeertstraat 78c ambulant begeleidt.

Op onze locatie ‘De Kloosterboerderij’ wonen 4 cliënten in een eigen appartement. Je ondersteunt en helpt hen in hun ontwikkeling in het zelfstandig wonen en voert gesprekken met een persoonlijke benadering. Geen één dienst is hetzelfde. Bovendien krijg je de ruimte en mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en ben je onderdeel van een gevarieerd team met zowel ervaren medewerkers als collega’s die net gestart zijn in de zorg.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Begeleider Gehandicaptenzorg
‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40
Bel me terug Meer informatie

Foto's van Bakelgeertstraat

Meer informatie over Bakelgeertstraat

Voor wie

Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of een zeer ernstige meervoudige beperking.

Voorzieningen
 • Groepswonen
 • Begeleid wonen
 • Afgesloten binnentuin, (inpandig) balkon of terras
 • Winkelcentrum op loopafstand
 • Openbaar vervoer in de buurt: NS-station op loopafstand
 • Buurtbus stopt vlak bij
 • Dicht bij het centrum en bij winkels
 • Dicht bij Maasziekenhuis Pantein
Omgeving

De Bakelgeertstraat ligt niet in een echte woonwijk, maar wel vlak bij het gezellige centrum van Boxmeer. Op loopafstand is er een winkelcentrum en een supermarkt met een groot parkeerterrein. 

Aantal plaatsen per woning 4 - 6 - 1 - 2
Totaal aantal plaatsen 13
‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Bakelgeertstraat 78 a-b-c
5831 CV Boxmeer
 • Bakelgeertstraat
  Bakelgeertstraat 78 a-b-c
  5831 CV Boxmeer

Chat met ons