Naar inhoud
3080 - Gennep - LR (3)

Haartse Hoeve 12

Werken op het Brabantse platteland, midden in de natuur en met alle ruimte om erop uit te trekken met je cliënten; het kan op de Haartse Hoeve in Beugen. Verdeeld over twee woongroepen hebben twaalf bewoners er een fijne plek gevonden op de hoeve. Het zijn vooral ouder wordende cliënten – tussen de 45 en 72 jaar – die zeer intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Naast woongelegenheid bieden we dagbesteding aan op de Haartse Hoeve.

De overzichtelijke, landelijke setting van de hoeve draagt bij aan de rust en regelmaat voor de bewoners. We hebben nooit haast, maar doen alles in het tempo van de cliënt. Eerst op het gemak douchen en ontbijten. Daarna organiseren we van alles: knutselen, lezen, muziek luisteren. Of je gaat met ze op stap! Een eindje wandelen of fietsen of een klusje doen bij de zorgboer in de buurt. In de dagbesteding van de Haartse Hoeve draait alles om beleving. In de landelijke omgeving is gelukkig genoeg te doen!

Openstaande vacature: Begeleider EVB+


Cliënten een fijne oudere dag bezorgen binnen de mogelijkheden die er zijn. Daar zorg jij voor. Natuurlijk let je daarbij op de talenten en behoeftes van de cliënt. Jij begeleidt ze en zorgt voor veiligheid, stabiliteit, rust en regelmaat. Je stimuleert cliënten kleine stapjes te zetten in hun ontwikkeling of bij het behouden van vaardigheden als ze ouder worden. Je houdt altijd oog voor de persoon achter het soms moeilijk verstaanbare gedrag. En als cliënten soms toch hun agressie uiten, weet jij de boodschap achter dit gedrag te achterhalen. Waar nodig stel je grenzen, om zo samen met de cliënten een prettige leefomgeving te creëren.

Ook het verzorgen en verplegen van cliënten die een dagje ouder worden, behoort tot jouw werk. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn en hoe die waargemaakt kunnen worden. Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar en je komt terecht in een gemotiveerd team waaraan we nog verder bouwen. Ook daarin krijg jij een rol. Vind jij het een uitdaging om samen met een vrij nieuw team te bouwen aan de Haartse Hoeve? Dan zoeken wij jou!

Mogelijke werktijden: 7.00-16.00, 8.00-13.00, 14.00-22.00, 15.15-22.00 uur

Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Begeleider EVB+ clienten
Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 - FWG 45
Bel me terug Meer informatie

Meer informatie over Haartse Hoeve 12

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 50 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking of zeer ernstige meervoudige beperking en bijkomend moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- 24-uurs begeleiding en ondersteuning
- Levensbestendige woonlocatie
- Dagbesteding in en om de zorgboerderij
- Snoezelruimte
- Rolstoelvriendelijk, gelijkvloers
- Douchestoel
- Tillift
- Eigen vervoer

Omgeving

De Haartse Hoeve ligt in het buitengebied van Beugen, midden in het groen. Het erf van de hoeve is verkeersluw. Op en rond het erf en in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 12

Foto's van Haartse Hoeve 12

‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Groene dagbesteding
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Laag Werveld 12
5835 CP Beugen
  • Haartse Hoeve 12
    Laag Werveld 12
    5835 CP Beugen

Accepteer cookies voor chat