Naar inhoud
5947 Cuijk

Berenkuil 28 en 30

Aan de Berenkuil in Cuijk heeft Dichterbij twee geschakelde groepswoningen. De bewoners zijn mannen en vrouwen tussen de 18 en 70 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben een lichamelijke beperking.

Wonen


Op de Berenkuil woon je samen met 4 andere bewoners. En in het huis naast je wonen ook nog eens 5 mensen. De huizen zitten aan elkaar vast, dus je loopt zó even bij je buurtjes binnen. Gezellig toch? De woonkamer is ruim en knus ingericht. Je kunt er samen gezellig kletsen. Of fijn voor de tv kruipen. En lekker knutselen of een puzzel maken. Ook de keuken is een fijne plek. In de ochtend ontbijt je daar samen met de andere bewoners. En ’s avonds wordt er gekookt en eten we er gezellig met elkaar. Dan heb je op de Berenkuil natuurlijk ook een eigen slaapkamer. Die mag je precies zo inrichten als jij wilt!

Dagbesteding


Overdag ga je naar de dagbesteding. In en rond Cuijk zijn er veel mogelijkheden. Zullen we samen kijken wat bij jou past?

Begeleiding


Je krijgt alle aandacht op de Berenkuil. Soms één-op-één, soms met de hele groep. Je krijgt hulp bij de dingen die je (nog) niet helemaal alleen kunt. En we kijken natuurlijk samen naar wat je nog wilt leren. We vinden het leuk om je daarbij te helpen. Wat zul je trots zijn als je weer iets nieuws leert. Je ouders en familie zijn dat zeker ook. Zij zijn altijd van harte welkom!


Voor wie

Voor mannen en vrouwen tussen de 18 en 70 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben een lichamelijke beperking.

Voorzieningen

- Overdag zorg en begeleiding tussen 7.00u tot 23.00u
- Slaapdienst tussen 23.00u en 7.00u
- Ook voor bewoners met een lichamelijke beperking
- Dagbesteding in de buurt.

Omgeving

De Berenkuil ligt in de wijk Padbroek in Cuijk. Wil je naar het centrum? Je loopt er in een half uurtje naartoe. Nog dichter bij huis is een buurthuis waar je mee kunt doen met leuke activiteiten.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Cuijk
Soort ondersteuning
Begeleid wonen
Wonen
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Berenkuil 28 en 30
5431 LE Cuijk
  • Berenkuil 28 en 30
    Berenkuil 28 en 30
    5431 LE Cuijk

Chat met ons