Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
12 algemeen 12

Ceuclum / Castella

Ceuclum is een bijzondere groep voor dagbesteding in Cuijk. Wij werken namelijk bij en voor zorgcentrum Castella. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij aanwezig en trekken we op met de honderdveertig ouderen die bij Castella wonen, met de vaste krachten en met de vrijwilligers. Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding in een warme, sociale omgeving waar van alles te doen en te beleven is, dan moet je bij ons zijn!

Wat we zoal doen met en voor de ouderen? We wandelen samen, brengen hen naar de gymles, we helpen bij allerlei activiteiten die voor de bewoners georganiseerd worden, draaien mee in het restaurant en ondersteunen de vrijwilligers bij hun werkzaamheden. We bewegen ons de hele dag door het hele pand en doen wat we kunnen om de bewoners een goede dag te bezorgen. Daar worden wij zelf ook blij van!

Ceuclum is een fijne en hechte groep en inmiddels goed ingeburgerd bij Castellum. Iedereen kent ons – ook de bezoekers – en we worden overal bij betrokken; bij feestjes voor het personeel, de kerstviering, verjaardagen, noem maar op. We horen er helemaal bij!


Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte totmatige verstandelijke of meervoudige beperking.

Voorzieningen
  • Dagbesteding in een zorgomgeving en in het restaurant
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Lift aanwezig
  • Parkeerplaatsen voor de deur
Omgeving

Dagbestedingsgroep Ceuclum is elke doordeweekse dag tevinden in zorgcentrum Castella. Het centrum ligt op een mooie plek aan de Maasin Cuijk en is gevestigd in een modern gebouw met een fijne, open sfeer. Delocatie is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Cuijk
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Belevingsgericht
Horeca
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Cantheelen 622
5431MC Cuijk
  • Ceuclum / Castella
    Cantheelen 622
    5431MC Cuijk

Chat met ons