Naar inhoud
273 Gennep LR 41

Boomheide 17A

Aan de rand van de bebouwde kom van Gennep staat deze groepswoning voor vijf ouder wordende mannen en vrouwen. De bewoners zijn tussen de 60 tot 75 jaar en hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze hebben de hele dag begeleiding nodig en 's nachts staat de nachtzorg stand-by.

Alles op rolletjes

Jij zorgt voor rust en structuur voor de bewoners. Als begeleider help je de cliënten bij hun dagelijkse verzorging en bezigheden en je zorgt dat alles in huis op rolletjes loopt. Je neemt de tijd, start de dag rustig op en tot en met de lunch zijn jullie samen in huis. Bij mooi weer is het heerlijk toeven in de tuin onder een boom, maar als een cliënt liever in de woonkamer naar muziek luistert of tv kijkt, kan dat natuurlijk ook.

Jij neemt initiatief

Na de lunch breng je de bewoners naar hun dagbesteding. En als ze weer thuiskomen, zorg jij voor een kopje koffie of thee om even te ontspannen en bij te kletsen. In het weekend overleg je met de groepen van Boomheide 7A en 5A over gezamenlijke activiteiten. Zo kun je de cliënten bijvoorbeeld meenemen naar de soos, of naar een live-uitzending van Radio Maro. Een kerkdienst bijwonen kan ook. En we zitten niet voor niets vlakbij het bos; de speeltuin en de kinderboerderij, ook daar ga je geregeld met de bewoners naartoe.

Openstaande vacature: Begeleider ouder wordende cliënt
Voor Boomheide 17A zijn wij op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Je richt je helemaal op het verzorgen van een goede ‘oude’ dag voor de cliënten. Jij ondersteunt en verzorgt ze en je stimuleert ze om mee te doen met de dagelijkse activiteiten. De afwisseling en het persoonlijke contact maken je werk interessant. Het is aan jou om de zorgvraag goed in te schatten en vervolgens een activiteit en een begeleidingsstijl te kiezen die daarop inspeelt. Je werkt 24 tot 32 uur per week in wisselende diensten tussen 7.30 uur en 22.00 uur, ook in het weekend. Ben jij de aanpakker die oogt heeft voor de kleine signalen van de cliënt? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Foto's van Boomheide 17A

Meer informatie over Boomheide 17A

Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Gelijkvloers
- Aangepaste badkamer met hoog-laagbad
- Aangepaste tuin

Omgeving

Boomheide 17A ligt in een rustige woonwijk met meerdere woon- en zorglocaties van Dichterbij. Het bos, een aangepaste speeltuin en de kinderboerderij bevinden zich om de hoek. De dagbesteding is te voet bereikbaar en ook het centrum van Gennep is op loopafstand (2 km). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5
‹ Terug naar het overzicht


Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Boomheide 17A
6591 RN Gennep
  • Boomheide 17A
    Boomheide 17A
    6591 RN Gennep

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Chat met ons