Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
524 Horst 3

Brugstraat 22-22A

Ben je er klaar voor op om jezelf te wonen, maar heb je hier en daar wat hulp en begeleiding nodig? In Gennep heeft Dichterbij meerdere gedeelde woningen en appartementen waar je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen met precies die ondersteuning die jij nodig hebt.

Beschermd wonen


In de geschakelde woning aan de Brugstraat is begeleiding aanwezig op de ‘drukke’ momenten: bij het opstarten van de dag, als je thuiskomt van je werk of dagbesteding en rondom het avondeten. Je kookt en eet samen met de begeleiders en ondertussen vertel je hoe het op je werk was, wat je plannen zijn en wat jou allemaal bezighoudt. Zit je ergens mee of ben je ergens super enthousiast over, dan kun je bij hen altijd je verhaal kwijt.

Begeleid wonen


Woon je in een van de zelfstandige appartementen, dan komen je begeleiders op vaste momenten bij je langs. Ze geven je net dat steuntje in de rug zodat jij je eigen huishouden kunt runnen. Een handje hulp nodig in de keuken? Bij het opruimen? Bij je geldzaken? Jij hebt de regie, je begeleiders staan je bij. En omdat jullie elkaar goed kennen en elke dag zien, weten zij precies hoe het met je gaat en wat je mogelijkheden zijn. Ze geven je advies, helpen je op weg en vangen je op als het nodig is. Wil je nieuwe vaardigheden leren en nog meer zelf regelen? Ze zetten graag nieuwe stappen met je.

Dagbesteding en vrije tijd

Overdag ga je naar je dagbesteding of je werk, ’s avonds en in het weekend trek je je eigen plan. We begrijpen heel goed dat je zin hebt om je vrienden of familie op te zoeken en een keer op stap te gaan. Ga gerust je gang. En deel je daarna graag je verhalen? Kom maar op!

Foto's van Brugstraat 22-22A

Meer informatie over Brugstraat 22-22A

Voor wie

Jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags)problematiek.

Omgeving

De woning aan de Brugstraat en de zelfstandige appartementen aan Doelen, De Genneper Molen en Zuid-Oostwal liggen midden in Gennep, op steenworp afstand van winkels, horeca en andere voorzieningen. Midden in de maatschappij dus.

Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Beschermd wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Brugstraat 22-22A
6591 BD Gennep
  • Brugstraat 22-22A
    Brugstraat 22-22A
    6591 BD Gennep

Accepteer cookies voor chat