Naar inhoud
3298 Gennep 3

Hezeland 27-29-31

Hezeland ligt in de nieuwe parkwijk De Heikant in Gennep. Het is er prachtig wonen én voor jou fijn werken. Je komt te werken op twee groepswoningen voor elk vijf bewoners, en vier appartementen. De in totaal veertien bewoners zijn (jong)volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en meerzorg.

Jouw werkplek

In de groepswoningen komen de bewoners gezellig bij elkaar in de gezamenlijke woonkamer en keuken. Jij zorgt ervoor dat het gezellig, veilig en vertrouwd is voor ze. Ook jij brengt er veel tijd door. Net als in de appartementen, waar je samen met de bewoners leuke dingen doet in de knusse groepsruimte, bijvoorbeeld een spelletje. Als het mooi weer is, zitten jullie lekker buiten. De tuin is ruim en heeft leuke zitjes.

Genoeg te doen

De dagbesteding is in huis. Je inventariseert elke dag de wensen en mogelijkheden van bewoners en zorgt vervolgens voor belevenisvolle activiteiten. Dat kan in huis, maar je kunt ook eropuit met ze. In de buurt wordt regelmatig van alles georganiseerd. Of je gaat met ze wandelen, fietsen, paardrijden of een uitstapje maken met onze bus. Genoeg te doen dus. En weer thuis is het heerlijk ontspannen in de jacuzzi.

Openstaande vacature: Begeleider EVB+

Zie jij het als een uitdaging om te werken met cliënten met uiteenlopende begeleidingsbehoeften? En vind jij het belangrijk dat onze bewoners zich écht thuis voelen? Jij laat cliënten genieten van de kleine dingen in het leven. Dat doe je door veiligheid, structuur, rust en vertrouwen te geven. Iedere cliënt heeft andere mogelijkheden. Jouw manier van begeleiden pas je daarop aan. Daarom is geen dag hetzelfde!

Ons team bestaat uit mannen en vrouwen. We helpen elkaar waar nodig en willen graag verbinden en groeien. Samen hebben we een mix aan ervaring. Ons motto is: ‘leren van elkaar en groeien in vakmanschap’. Zelfstandigheid, samenwerken en resultaatgerichtheid kenmerken ons werken. We vinden het belangrijk dat jij je verder wil ontwikkelen, goed kunt schakelen en je je kunt inleven in onze bewoners. Je werkt 24 tot 32 uur per week, in wisselende diensten tussen 07.00 en 23.00 uur.

Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Begeleider EVB+ clienten
Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 - FWG 45
Bel me terug Meer informatie

Foto's van Hezeland 27-29-31

Meer informatie over Hezeland 27-29-31

Voor wie

Voor volwassen en oudere mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners hebben een disharmonisch ontwikkelingsprofiel en een laag sociaal-emotioneel niveau.

Voorzieningen

- 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
- Aandacht voor achteruitgang door ouderdom
- Dagbesteding
- Wandelroutes in de nabije omgeving
- Paardrijden
- Jacuzzi
- Bus voor uitstapjes
- Belevingsgerichte activiteiten, waaronder TMS. Bij TMS bewegen bewoners met een hulpmiddel, bijvoorbeeld een zadel, een kussen of een plaat die beweegt. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar helpt ook om de motoriek te stimuleren.

Omgeving

Hezeland ligt in een rustige en bosrijke omgeving, aan de rand van het centrum van Gennep. Op loopafstand zijn twee locaties voor dagbesteding en ook de winkels zijn niet ver weg. Hezeland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 2 vijfpersoonsgroepswoningen, 4 eenpersoonsappartementen
Totaal aantal plaatsen 14
‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Hezeland 27, 29 en 31
6591RX Gennep
  • Hezeland 27-29-31
    Hezeland 27, 29 en 31
    6591RX Gennep

Accepteer cookies voor chat