Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 17377 Gennep 5

Hummeltjeshof

De Hummeltjeshof in Gennep is een huiselijk woon- en logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking. Jij begeleidt er acht vaste bewoners. Daarnaast komen er regelmatig logees. En natuurlijk heb je regelmatig contact met hun ouders en verwanten.

De bewoners kunnen van maandag tot en met vrijdag terecht voor dagbesteding op maat. Jij bespreekt met ze wat ze leuk vinden, wat ze goed kunnen en wat ze nog graag willen leren. Jij helpt dus bij het samenstellen van een fijn programma. De dagbesteding is met name gericht op beleving. Er wordt bij ons wat afgesnoezeld, maar ook tv gekeken, muziek gemaakt of geluisterd. En gekookt en gewandeld. De omgeving rondom de woning wordt ook vaak betrokken bij de dagbesteding.

Openstaande vacatures: begeleider EMB

Ben jij de begeleider EMB die ook bijdraagt aan een huiselijke sfeer? Voor de Hummeltjeshof zoeken we een enthousiaste collega begeleider of verpleegkundige die ons team komt versterken. Je bent een begeleider met oog voor de subtiele signalen die onze cliënten afgeven, maar ook met oog voor ontwikkelingskansen. Jij geniet van elke stap voorwaarts die onze cliënten zetten, hoe klein deze soms ook zijn. Omdat onze cliënten erg verschillend reageren, is het belangrijk dat je goed kunt schakelen. Daarnaast denk je in mogelijkheden en kun je je goed verplaatsen in de belevingswereld van onze bewoners en logees.

Wil je weten hoe het is om op de Hummeltjeshof te werken? Bekijk dan het filmpje van jouw toekomstige collega Marjo. Of bekijk de Facebookpagina of Instagram van de Hummeltjeshof. Dan krijg je een goede impressie! Jij gaat 20 tot 28 uur per week werken. Werktijden liggen tussen 7.00 en 20.00 uur. Soms zit er een slaapdienst vast aan je reguliere dienst.

Maureen
Maureen Bij Hummeltjeshof is in coronatijd beeldbellen een fantastische oplossing. Begeleidster Maureen legt...

Openstaande vacatures

Als je het de bewoners vraagt

Meer informatie over Hummeltjeshof

Voor wie

Kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking en een medisch complexe zorgvraag.

Voorzieningen

- 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
- Verpleegkundig opgeleide medewerkers
- Samenwerking met orthopedagoog, AVG-arts en deskundigen als ergotherapeut, logopedist en fysiotherapeut
- Snoezelruimte en snoezelbadkamer
- Groot balkon
- Lift

Omgeving

Hummeltjeshof ligt in een rustige wijk in Gennep te midden van andere woningen van Dichterbij. We hebben een mooie tuin en een fraai balkon en vlakbij is ook nog een klein bos waar je heerlijk kunt wandelen. Een natuurlijke speeltuin en kinderboerderij liggen op loopafstand.

Website https://www.facebook.com/Hummeltjeshof-331073980406587/
Aantal open plaatsen 2
Aantal plaatsen per woning In principe: 6 x wonen en 6 x logeren (als er open woonplekken zijn, kunnen er meer kinderen logeren).

Foto's van Hummeltjeshof

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Opvang
Logeren
Doelgroep
Voor kind en jeugd (0-17 jaar)
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Stiemensweg 9
6591 MD Gennep
  • Hummeltjeshof
    Stiemensweg 9
    6591 MD Gennep

Accepteer cookies voor chat