Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij-horeca-activiteiten-dagbesteding-verstandelijk-gehandicapten

Xieje

Xieje is een lunchcafé met daarboven vergaderruimtes. Houd je van een beetje actie? Dan is dit een leuke plek voor dagbesteding. We starten elke ochtend met het doornemen van de dagplanning. Wie gaat wat doen vandaag? Zijn alle taken verdeeld, dan gaan we lekker aan het werk. Tafels schoonmaken, stofzuigen, sanitair poetsen, de vergaderlocaties in orde maken, het terras openen – er komt heel wat kijken bij het werken in een lunchcafé. En dan hebben we het nog niet gehad over het voorbereiden en klaarmaken van de gerechten en de bediening.

We hebben een uitgebreide menukaart, met broodjes, soep, gebakken eieren, salades, saté en gebak en dat snijden, marineren, koken en bakken we allemaal zelf.Ook verzorgen en bezorgen we regelmatig catering voor verschillende bedrijven. Verder verricht een aantal van onze mensen werkzaamheden bij de gemeente Gennep en verzorgen we de bedrijfskleding van andere groepen.

Lunchcafé Xieje zit midden in het winkelcentrum. We hebben veel aanloop van mensen uit het dorp, maar ook bezoekers van de andere kant van het land en uit Duitsland. We zitten namelijk aan de route van het Pieterpad.

Houd je van mensen om je heen en lijkt het je wat om alle gasten in de watten te leggen? Steek je graag de handen uit de mouwen en vind je het leuk om steeds iets nieuws te leren, van bordjes garneren tot soep maken en taarten bakken? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!


Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot matige verstandelijke beperking die met de juiste aansturing goed zelfstandig kunnen werken. Een-op-een-begeleiding is door de aard van het werk niet mogelijk.

Voorzieningen
  • Lunchcafé
  • Vergaderruimtes
  • Professionele keuken
  • Rolstoeltoegankelijk
Omgeving

Xieje is een gezellig lunchcafé in een winkelcentrum in Gennep, gelegen aan de route van het Pieterpad. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/xiejegennep
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding
Horeca
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Zandstraat 8
6591DC Gennep
  • Xieje
    Zandstraat 8
    6591DC Gennep

Chat met ons